Publicitat
Ciutat

Un home de 69 anys cau des del balcó de casa

Un home de 69 anys va caure del balcó de casa dimarts al migdia, situat al carrer Galcerán de Pinós, al barri de Covadonga. Els fets van passar a les 12.14 h, quan l’home es va precipitar des d’un balcó interior per causes desconegudes.

En arribar, els professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van veure que requeria assistència sanitària per diferents ferides sagnants, i finalment van traslladar-lo a la clínica Asepeyo de Sant Cugat del Vallès per a la seva valoració i exploració clínica.

Publicitat

Van intervenir-hi dues ambulàncies del SEM, dues dotacions dels bombers, dues dels Mossos i una unitat de la Policia Municipal.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top