Publicitat
Ciutat

Sabadell espera poder passar a la fase 1 dilluns amb l’experiència de la 0 avançada

La ciutat espera canviar de fase dilluns amb l’experiència de la fase 0 avançada

Taules i cadires apil·lades a la Rambla, a l'espera de la fase 1 / LLUÍS FRANCO

Com si es pogués mirar cap al futur, Sabadell contempla aquells territoris que ja han pogut fer el salt a la fase 1 per saber què ens espera, això sí, amb mitja feina feta gràcies a la relaxació de les restriccions atribuïdes a la fase 0 avançada, en què ens trobem actualment. Si tot va com s’espera, Sanitat podria fer oficial divendres el pas a la següent fase de cara a dilluns, tal com la Generalitat ha proposat.

Això comportarà noves llibertats, sempre amb aquelles limitacions que preveu l’estat d’alarma i amb totes les garanties sanitàries per evitar contagis i, el que seria pitjor, un rebrot dels casos que suposaria fer un pas enrere i tornar a restriccions ja deixades al marge.

Què podrem fer?

A partir de dilluns es podrà sortir de Sabadell, tot i que es recomana limitar els desplaçaments. Això permetrà trobades de fins a 10 persones, mantenint distàncies de dos metres, i sempre que es facin en la nostra mateixa regió sanitària, que engloba Vallès, Maresme i Barcelonès nord.

Publicitat

També es podrà tornar a brindar als bars i restaurants, però només a les terrasses, on només hi podrà haver la meitat de les taules que tenien fins ara. Caldrà netejar taules i cadires, canviar elements que hi hagi a sobre i es limitaran les taules  a 10 persones.

El bus passarà de 33 a 43 vehicles, amb un 80% del servei habitual. Els gimnasos podran obrir per a exercicis individuals, i hotels, museus i biblioteques també ho podran fer, sense espais d’ús comú.

A les botigues de menys de 400 metres quadrats es manté l’aforament del 30% i sense cita prèvia. Als llocs de culte, com esglésies, l’aforament serà del 30%, mentre que les vetlles podran acollir fins a 15 persones.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top