Ciutat

Només 1 nou cas de coronavirus en l'última setmana a les Urgències del Taulí

Un pacient amb coronavirus hospitalitzat al Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

En la darrera setmana, el Taulí només ha diagnosticat 1 nou cas de coronavirus a Urgències, mitjançant una prova PCR. La xifra reflecteix el descens dels casos que hi ha en les darreres setmanes, dada que també es mostra en el total de persones ingressades per aquesta malaltia, 40.

Actualment hi ha 31 persones hospitalitzades a planta i 9 a l'UCI amb la Covid-19. 40 persones en total, 20 menys que fa sis dies.

Publicitat

El nombre total de defuncions des de l'inici de la pandèmia és de 355, 3 més entre dimarts i dijous. Si bé el nombre de nous diagnòstics és una dada que ha començat a donar ara el Taulí, el que de moment no s'ha actualitzat és la xifra total d'altes, en un procés de revisió per part del CatSalut a tots els hospitals catalans.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top