Publicitat
Ciutat

El personal sanitari torna a concentrar-se al Taulí per reclamar millores laborals

El personal sanitari torna a concentrar-se al Taulí per reclamar una millor situació de les condicions laborals

Una empleada del Parc Taulí, amb un cartell reivindicatiu a la concentració / VICTÒRIA ROVIRA

El Comitè d'Empresa del Taulí, Sanitàries en lluita i la FAVS han convocat una concentració aquest dimecres a les 12 h al Taulí. Novament, han reclamat millores laborals i més reconeixement per la seva feina.

Tal com han estat reclamant els darrers mesos, els sanitaris reivindiquen recuperar el 5% del sou que els van retallar el 2010 i el pagament per objectius (DPOs); disposar dels EPIs adequats; adequar els recursos i el personal de l'hospital a la seva població de referència real; una recompensa extraordinària per al personal que ha treballat en primera línia durant la crisi de la Covid-19; garantir proves diagnòstiques als professionals del Taulí i una sanitat 100% pública i equiparada entre centres, eliminant les diferències entre els de l'ICS (Vall d'Hebron, Clínic o Can Ruti, per exemple) i la resta.

Publicitat

En un moment puntual de la concentració, part de les persones que hi han assistit han tallat la Gran Via en els dos sentits de la marxa, davant l'hospital. Sanitàries en lluita es concentra cada dimecres a les 12 h per fer aquestes reclamacions en els principals hospitals de Catalunya, com és el cas sabadellenc.

Pla general de la concentració / VICTÒRIA ROVIRA

Part dels concentrats han tallat la Gran Via durant uns minuts / VICTÒRIA ROVIRA

Concentracions a CAPs

Almenys els CAPs de la Creu Alta i la Concòrdia de Sabadell també s'han sumat a la reclamació de millores per al sector sanitari des de les portes dels seus centres.

Concentració al CAP Creu Alta / Nacho González (Cedida)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top