Oci i cultura

L’Embassa’t 2020, cancel·lat pel coronavirus

El grup Manel / MIREIA GRAU (MANEL)

El festival de música Embassa’t ha quedat oficialment cancel·lat. La cita s’havia de celebrar el cap de setmana del dissabte 10 i diumenge 11 d’octubre, després que l’organització l’ajornés pel coronavirus.

En aquell cas, es mantenia la totalitat del cartell anunciat en les dates originals, previstes per als dies 12 i 13 de juny. La ubicació no canviava, mantenint la zona esportiva de la Bassa de Sant Oleguer.

Ara, però, i tenint en compte els dubtes sobre la possibilitat de fer la cita amb les garanties sanitàries necessàries, s’ha optat per cancel·lar el festival. Ara bé, en el seu lloc es plantejarà la proposta Resposta Sonora, del 9 a l’11 d’octubre, sense avançar en què consisteix:

L’Embassa’t comptava amb les actuacions previstes de Manel, Núria Graham, Ferran Palau, Pavvla, Chaqueta de Chándal, Medalla i Egosex. L’horari dels concerts de dissabte havia de ser de 19.15 h a 4 h, mentre que diumenge l’activitat hauria començat a les 17.45 h i també acabaria a les 4 h.

Comentaris
To Top