ESPORTS

El Centre d’Esports ofereix als socis un descompte del 50% del carnet de la pròxima temporada

Aquesta imatge és ara mateix impossible a les graderies de la Nova Creu Alta / Ll. Franco

Mesura per premiar la fidelitat. El Consell d’Administració del Centre d’Esports ha decidit establir un descompte del 50 per cent als socis que s’han inscrit aquesta temporada, sense saber si podrien accedir a l’Estadi a causa de la pandèmia de la Covid-19, en el preu del carnet de la pròxima temporada 21/22 sempre que l’equip continuï a la Lliga SmartBank. De fet, és una opció i els socis que ho desitgin, per una qüestió de sentiment o ajuda econòmic a l’entitat, podran pagar la totalitat de l’abonament. També s’aplicaria un descompte, inferior en aquest cas, als que s’acollin al carnet de mitja temporada actual el mes de gener. “El soci ha fet un gran esforç aquest any i li hem volgut agrair amb aquest gest. Tots sabem que el seu suport és fonamental pel club”, ha explicat el director general, Bruno Batlle, al Diari de Sabadell. Els beneficiats d’aquesta opció són, ara mateix, els gairebé 3.100 socis que suma el club.

Bruno Batlle ha afegit que precisament el nombre de socis és un dels factors claus per poder gaudir d’un límit salarial superior. En el cas del Sabadell, ha estat finalment de 4,8 milions, una xifra lleugerament superior a les expectatives inicials. “Vam dir que necessitaríem tothom per augmentar la quantitat del sostre salarial i entre els socis, patrocinadors i altres circumstàncies s’ha pogut aconseguir un marge superior que destinarem a millorar els recursos esportius perquè aquesta és la nostra prioritat”. Fitxar en la finestra d’hivern sembla que serà possible i de fet, el mateix Batlle ho reconeix: “ja estem treballant, però ara ens venen molts partits fins a final d’any abans d’afrontar el mercat”.

Ampliació de capital

D’altra banda, també es coneix la data (10 de desembre) de la Junta General d’accionistes que per primera vegada a la història haurà de ser telemàtica. Els accionistes ja tenen al web del club totes les opcions per poder participar. En l’Extraordinària, el punt més important serà aprovació d’una nova ampliació de capital que ja estava prevista. “Hem establert una xifra màxima de 6 milions d’euros perquè encara no coneixem la quantitat mínima que exigeix el Consejo Superior de Deportes“. En tot cas, aquesta ampliació serà assumida totalment pel grup inversor que va aterrar la passada temporada en el Centre d’Esports de la mà d’Esteve Calzada i que té com a cap visible el soci sabadellenc Pau MorillasGiner. “El seu compromís és absolut i molt sòlid i aquesta ampliació és una prova evident. La idea és donar continuïtat al projecte i aconseguir un club cada vegada més fort”.

Bruno Batlle ha volgut destacar una dada sobre l’evolució positiva del club: “Quan el grup de l’Esteve Calzada va accedir al club, hi havia uns fons propis de menys 7 milions d’euros i després de l’ampliació podem acabar la temporada amb 2 milions a favor. Això ho diu tot sobre la plena confiança d’aquest grup en el Centre d’Esports. Ara ens hem d’abocar a aconseguir la permanència i tots hi creiem”.

Comentaris
To Top