Ciutat

Així és com es vestirà de Nadal la ciutat a partir de divendres

Sabadell encendrà els llums de Nadal de manera simultània a cinc punts de la ciutat. Serà el divendres, a les 18.30 h, des del Racó del Campanar, el passeig de la plaça Major, la plaça del Mercat, la plaça del Pi i la plaça de la Creu de Barberà. S’hi instal·laran altaveus i es farà un compte enrere per recordar la gent que passi que en un moment determinat s’encendrà la il·luminació.

Quan faltin 10 minuts per a l’encesa, els vianants que estiguin als entorns d’aquests punts podran sentir un recordatori a través dels altaveus, que es repetirà quan faltin cinc minuts. Quan estigui a punt l’encesa, es farà un compte enrere que culminarà amb la il·luminació dels arcs de llum.

Als eixos comercials de la ciutat, els llums de Nadal els posaran les associacions de comerciants, comptant amb el suport municipal. Així mateix, l’Ajuntament posarà llums en altres espais i hi haurà il·luminació en alguns punts a càrrec de patrocinadors com El Corte Inglés i Paddock, Aigües Sabadell i Imesco.

Enguany la decoració de carrers i places passarà per múltiples elements, entre els quals les tradicionals llums, els arbres gegants, les lletres il·luminades de Sabadell en diferents espais i, com a novetat, la instal·lació de dos estels gegants.

Sis arbres i estels gegants a la ciutat

Els sis arbres gegants s’ubicaran a diferents punts de la ciutat, comptant amb el suport d’empreses patrocinadores. A banda de l’arbre de 10 metres d’alçada ubicat al Racó del Campanar, hi haurà els següents:

  • Parc Comercial Via Sabadell (Via Sabadell)
  • Plaça de Còrdova (Imesco)
  • Plaça de la Creu de Barberà (TUS)
  • Plaça del Pi (Ca n’Oriac Comerç)
  • Parc del Taulí (Amazon).

Així mateix, amb la col·laboració de les associacions de veïns i altres entitats dels diferents barris, es potenciarà la decoració d’altres arbres ubicats en les diferents zones. Pel que fa als dos estels gegants, seran de 10 metres i s’ubicaran al passeig de la Plaça Major i a la plaça del Mercat.

Els rètols il·luminats amb les lletres de Sabadell s’ubicaran a la plaça del Pi (nord), al Racó del Campanar (centre) i a la plaça de la Creu de Barberà (Sud).

També com a part de la decoració, al parc de Catalunya s’instal·laran (a càrrec d’Ikea) unes casetes emulant diferents moments relacionats amb les festes, contribuint a reforçar l’ambient nadalenc.

Il·luminació de la plaça de Sant Roc

Una altra de les novetats és que enguany s’il·luminarà la façana de l’Ajuntament per Nadal com també els edificis històrics de la plaça de Sant Roc: la façana de l’Església de Sant Fèlix, Banc Sabadell i l’Ateneu.

La il·luminació es portarà a terme del 27 de novembre al 6 de gener, convertint la plaça de Sant Roc per si mateixa en un escenari de Nadal.

Fira de Santa Llúcia

També el proper divendres dia 27, comença la Fira de Santa Llúcia, que s’ubicarà a la plaça del Dr. Robert fins al 23 de desembre. En aquesta edició, la Fira tindrà un 20% més de metres de llums a la part superior, de manera que es guanyarà vistositat a la plaça.

Publicitat
Comentaris
To Top