Publicitat
Arxiu

Obre el Teatre Arlequí al carrer del Sol, una petita sala dedicada als titelles

Xavi Serrano i Raül Grau, davant del teatre (foto: Ll. Franco)

Amb un aforament de 50 persones, i inspirat en la petita sala barcelonina La Puntual, acaba d’obrir al carrer del Sol, 118, el Teatre Arlequí, una iniciativa de l’acròbata sabadellenc Raül Grau i l’enginyer badaloní apassionat pels titelles Xavi Serrano. Arrenquen a mitjans de setembre.

El conte popular El sastre valent serà, a mitjans de setembre, el primer espectacle de titelles del Teatre Arlequí, una nova sala especialitzada en aquest gènere però que s’obrirà puntualment a altres muntatges per adults, com concerts de clàssica o òpera, i també oferirà tallers.
Ha obert les seves portes al costat del Teatre del Sol, on fa un parell de dissabtes va fer una inauguració privada amb diversos tasts del que vol oferir en el futur. Hi van actuar la titellaire Núria Olivé, el mag Emili Corral, el tenor Jaume Giró i el violoncelista Josep Puig.
«Tindrem espectacle de titelles cada cap de setmana, alternant contes populars amb creació pròpia», avança el sabadellenc Raül Grau, que impulsa el projecte junt amb Xavi Serrano, un enginyer badaloní especialitzat en robòtica i amb ganes d’aplicar-la a la seva gran passió, els titelles.
Grau, acròbata i gimnasta que aquesta temporada ha presentat el seu espectacle L’estança a L’Estruch, creu que «s’havia de fer alguna cosa a Sabadell» pel públic infantil amb caràcter estable.
Al Teatre Arlequí els espectacle de titelles es mantindran entre 6 i 8 caps de setmana en cartell, mentre que entre setmana s’oferiran activitats per adults un parell de vegades al mes.
Per als primers tallers ja hi ha data, el 18 de setembre. Ensenyaran a construir i manipular titelles a nens i nenes de 4 a 12 anys, separats en dos grups segons les edats. Altres tallers previstos per més endavant són els de treball corporal i llenguatge no verbal (jocs, acrobàcies balls…).
Grau i Serrano esperen «donar molta vida» a aquesta petita sala i en les seves creacions pròpies es proposen «tocar temes més emocionals».

Comentaris
To Top