Publicitat
Ciutat

Més de 400 arcs de llum il·luminen des d’ahir un total de 54 carrers

L’encesa dels llums de Nadal suposa el tret de sortida de la celebració de les festes nadalenques a la ciutat. Ahir a la tarda, a les 6, es van encendre els 404 arcs de llum LED que il·luminaran durant totes les festes un total de 54 carrers de la ciutat. Les bombetes les sufraguen les associacions de comerciants amb l’objectiu d’afavorir l’activitat comercial d’aquests dies. L’ús de la tecnologia LED permetrà un estalvi del 80 per cent d’energia en comparació amb els llums que s’instal·laven altres anys.
L’alcalde, Joan Carles Sánchez; el regidor de Comerç, Carles Bosch, i els representants de les associacions de comerciants de la ciutat van  presidir l’acte que enguany tocava fer des del Passeig de la Plaça Major, a l’alçada del carrer Creueta. Els representants municipals es van dirigir mitja hora més tard a la pista de gel instal·lada en el mateix passeig i que a més de divertir a grans i petits animarà l’activitat comercial del Centre. En aquest cas es persegueix que també beneficiï els comerços afectats per les obres del Metro.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top