Publicitat
Ciutat

La visita de Ricard Font, crucial per la cobertura dels FGC fins a Can Feu

5.1 2 colLa plataforma Soterrament FGC ARA, ha moderat el to reivindicatiu. L’actitud és d’expectativa. Amb la prolongació del túnel dels Ferrocarrils fins a Can Feu com a tema, divendres ve a Sabadell Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Transports Terrestres de la Generalitat. Al cas, el número dos del conseller Santi Vila. «Concreció», és el que ara li demana la plataforma veïnal. Com, es farà i com es pagarà la prolongació del túnel dels FGC (Ferrocarrils de la Generalitat) entre Sabadell Estació i Can Feu, demana. En total, son poc més de 400 metres de túnel a afegir als quatre kilòmetres que van de Sabadell-Estació a Ca n’Oriac, en l’anomenat Metro de Sabadell, ja construïts, però encara per acabar. D’allà en amunt el cost s’ha pressupostat en 400 milions d’euros, D’aquí en avall. el cost serà de només vint, els que la pròpia Generalitat ha calculat a partir de la proposta de projecte que l’Ajuntament i tot d’institucions sabadellenques, amb la Cambra de Comerç i Indústria i la Fundació Bosch i Cardellach al capdavant van elaborar conjuntament en la primavera passada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top