Publicitat
Arxiu

AE Innova, premi a la Millor Empresa del Fòrum d’Emprenedoria

El “Cafè Aventura: III Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” ha reunit avui més de 80 persones a Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Persones emprenedores i responsables d’empresa han tingut l’oportunitat de millorar la seva xarxa de contactes i conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament d’un negoci, a més de trobar possibles inversors o tenir una aproximació a diferents vies de finançament. L’activitat es centrava en projectes i empreses amb no més de tres anys d'activitat amb un potencial clar de creixement.

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, ha organitzat aquest acte amb la col·laboració de la Xarxa OniOn i Active Development en el marc del projecte “Suport i dinamització del sector dels recursos energètics” subvencionat per la Diputació de Barcelona. L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, durant la jornada ha destacat que “la nostra voluntat és acompanyar i fomentar un teixit empresarial resistent que permeti que la nostra ciutadania visqui millor”. A més, ha posat èmfasi en el fet que “estem a la regió industrial més important i el Vallès ofereix oportunitats que Sabadell vol liderar de manera conjunta, trobant sinèrgies entre empreses, inversors i administració per enfortir el país i millorar la qualitat de vida”. Per la seva banda, el regidor de Nova Economia, Albert Boada, ha dit que “en un món globalitzat, hem d’avançar cap a la relocalització. En aquests moments, no podem imaginar que vindran grans inversors sinó que requereix un esforç col·lectiu de tothom, ja que es tracta d’un moment de canvi social”. cafe aventura

 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top