Ciutat

La instal·lació de terrasses de bars i restaurants toca sostre a la ciutat

Només per la temporada d’estiu s’han concedit 222 llicències
Només per la temporada d’estiu s’han concedit 222 llicències / ESTEVE BARNOLA

– Yolanda Rico –

Aquest any la xifra de terrasses instal·lades a la via pública s’ha mantingut estable per primera vegada des que al 2011 va entrar en vigor la llei antitabac. Fins i tot s’ha registrat un lleuger descens pel que fa a les autoritzacions d’estiu.

La entrada en vigor de la llei antitabac va posar en alerta el sector de l’hosteleria. Des del primer moment van témer la pèrdua de clients la qual cosa va comportar un notable increment de les sol·licituds. El boom de les terrasses fins i tot va comportar la redacció d’una nova ordenança per regular aquests tipus d’instal·lacions que es va negociar amb el gremi. L’objectiu era ordenar els usos i horaris però també acordar els criteris estètics que havien de seguir els hostalers a l’hora d’instal·lar terrasses.

Comentaris
To Top