Publicitat
Ciutat

Acte de rebuig al Tribunal Constitucional per la suspensió de la resolució cap a la independència

14.1 NUEVA A 4 COLUnes 50 personeshan participat a l’acció de protesta convocada a les 20 hores d’avui, a la Plaça de Sant Roc (davant l’Ajuntament) per l’Assemblea Nacional Catalana (ACN) per mostrar el seu rebuig a la suspensió, per part del Tribunal Constitucional (TC), de la resolució independentista aprovada pel Parlament de Catalunya dilluns passat. La protesta ha estat convocada en l’últim moment a través de les xarxes socials. El coordinador de la delegació a Sabadell de l’ANC, Francesc Baró, i la presidenta d’Òmnium Sabadell, Montserrat Mateu, van llegir, punt per punt, davant el mig centenar de concentrats, la resolució secessionista del Parlament.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top