Publicitat
Ciutat

Acord entre Sabadell, Barberà i Castellar per compartir el servei auxiliar de grua municipal

gruaEls alcaldes de Sabadell (Juli Fernàndez), Barberà (Núria Fuster) i Castellar (Ignasi Giménez) han signat aquest dijous un conveni per a la prestació, de manera compartida, del servei auxiliar de grua municipal, amb el que estalviaran costos (més de 166.000 euros anuals en el cas de Sabadell) i esperen, a curt i mig plaç, generar noves sinergies entre municipis. La mancomunació del servei, a partir de l’1 de juliol, permetrà canviar la seva filosofia, com va subratllar Fernàndez, en acabar amb el nombre mínim de 16 vehicles que la grua estava obligada a retirar cada dia a la ciutat. Ara, la grua actuarà a petició de la Policia Municipal i dels propis ciutadans. Les tres grues que prestaran el servei als municipis de Sabadell, Barberà i Castellar tindran la seva base d’operacions a Can Marcet.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top