Publicitat
Ciutat

La ciutat disposarà d’un nou servei per a millorar l’atenció als menors tutelats

Sabadell disposarà d’un nou servei per a millorar l’atenció a les famílies que acullen un menor tutelat, dins el Contracte Programa 2016-2019 acordat entre la Generalitat i l’Ajuntament i que reforça els serveis de caràcter social. El nou Servei d’Integració Familiar en Família Extensa (SIFE) preveu per a aquest any una partida de gairebé 20 mil euros aportada pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. La finalitat és «donar la millor resposta possible a les necessitats dels menors tutelats per la Generalitat i que, per diferents motius, no poden romandre amb la seva família d’origen».4.1 a 5 col

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top