Publicitat
Ciutat

La jutgesa del cas Mercuri investiga Bustos i quatre regidors del PSC per les dietes de la Companyia d’Aigües

La jutgessa que investiga el cas Mercuri ha decidit incoar una nova peça separada del sumari, la peça 34, després de sobreseure la peça 27 oberta per un possible delicte d’omissió de denuncia en la que estaven imputats Lluís Pascual, president de l’empresa filial de CASSA, Socade Informàtica SL, i l’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos. La nova peça 34, creada a rel de les declaracions en seu judicial dels testimonis de la peça 27, té per objecte investigar el possible delicte contra l’Administració pública o d’apropiació indeguda de cabals públics, que podrien haver comès els representants de l’Ajuntament de Sabadell al Consell d’administració de la Companyia d’Aigües de Sabadell SA, CASSA, a lhaver cobrat durant varis anys retribucions a títol personal. Per aquets fets han estat declarats com a investigats per la jutgessa l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos i quatre exregidors més del PSC al Consistori sabadellenc: Joan Carles Sánchez Salinas, el qual va substituir a l’alcaldia a Manuel Bustos durant dos anys, Paco Bustos, Joan Manau i Ricard Estrada. Així com els funcionaris Lluís Ferrer i Rosa Quirante.

Publicitat

Per la seva banda, la Plataforma SBDLC ha dit que es personarà també en aquesta peça «per a poder exercir l’acusació popular i poder col·laborar a esclarir els fets i avançar en la lluita contra la corrupció política»manuelbustosimputado_628x250.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top