Publicitat
Ciutat

Mor Antonio Trives un dels més fidels col·laboradors de l’alcalde Farrés

L’exregidor de l’Ajuntament de Sabadell i Medalla d’Honor de Sabadell, Antonio Trives, ha mort avui a l’edat de 80 anys. Trives va ser un dels més fidels col·laboradors de l’alcalde, Antoni Farrés ja que ocupà el càrrec de regidor des del primer ajuntament democràtic fins el final de l’era Farrés al 1999. Antonio Trives, que  va formar part de tots els governs del 1979 al 1999, va néixer el 20 de gener de 1936 a Callosa de Segura, Alacant. Durant els 20 anys que va ser regidor  va tenir responsabilitats polítiques de tota mena. La seva activitat més destacada va ser en el camp de les concessions municipals, especialment a la Companyia d’Aigües de Sabadell  i a la concessionària de la recollida d’escombraries. Va ser, a més, l’impulsor de la creació de la cooperativa del Transport Urbà de Sabadell, TUS.que va substituir a l’antiga concessionària Martí.

El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i alcalde accidental, Joan Berlanga, ha destacat que “Antonio Trives va ser un dels regidors de referència de l’època Farrés. Amb la seva feina va contribuir a remuntar la ciutat després de la dictadura franquista. Era una persona molt connectada amb la ciutadania i marcada per un profund sentit de servei públic”.

Trives va ser, entre d’altres funcions, regidor de Governació, Serveis Municipals, Salut, Serveis Socials i Participació. El 2015 va rebre la Medalla d’Honor de la Ciutat (foto) de mans de l’alcalde Joan Carles Sánchez i acompanyat de la seva filla. 220415-Trives

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top