Publicitat
Ciutat

Els Mossos detecten una plantació de marihuana en un pis ocupat

Cada cop es detecten més plantacions de marihuana
Cada cop es detecten més plantacions de marihuana / CEDIDA

Una fuita d’aigua en un pis a Campoamor va ser el que va donar les pistes als Mossos d’Esquadra per detectar una plantació de marihuana en un habitatge propietat de Vimusa. Després d’una investigació van aconseguir detenir a un jove de 29 anys que divendres va passar a disposició judicial. El jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

El passat dimecres els residents en un pis de van veure com queia aigua del sostre procedent del pis de dalt. Primer van avisar als Bombers en veure que no localitzaven ningú en aquest habitatge.

261 plantes

Davant la sospita que podia haver-hi una plantació es va demanar la intervenció dels Mossos que van comprovar que es tractava d’un pis ocupat i que en el seu interior hi havia 261 plantes de marihuana, diferents aparells elèctrics, ventiladors, màquines d’aire acondicionat, tansformador i diverses pantalles.

Publicitat
Comentaris
To Top