Ciutat

La repressió policial causa greus desperfectes al Nostra Llar

L'escola Nostra Llar del carrer Calderon ha estat protagonista de la primera càrrega policial per impedir la votació. Un ampli escamot de policies nacionals antiavalots han arribat a l'escola passats dos quarts de deu del matí. Els policies s'han situat enfront del centenars de persones que eren davant per votar i evitar que entressin. Després d'empentes i carregues contra la gent concentrada els policies han accedit a l'interior de l'escola rebentant un vidre de l'entrada. Durant el registre han esbotzat diverses portes i panys de les aules. Han sortit, però, sense urnes ni paperetes. Hi ha hagut diverses persones contusionades. Precisament en aquesta escola havia de votar la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top