Publicitat
Ciutat

Manifestació massiva contra la violència

Milers de persones s’han mobilitzat aquest dimarts en contra de la violència policial del passat diumenge coincidint amb el referèndum d’autodeterminació. La ronda Ponent i l’Eix Macià han estat l’escenari de la gran manifestació que ha sortit de l’escola Nostra Llar i que anava encapçalada per la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, l’alcalde, Maties Serracant, i diversos regidors del govern i oposició, així com diputats al Parlament. La llarga comitiva s’ha trobat amb altres manifestacions a l’alçada de plaça Catalunya procedents del carrer Prat de la Riba i de la Ronda Zamenhof.

La llarga columna ha arribat fins a la cruïlla de l’Eix Macià amb Lluis Companys on ha coincidint amb la que baixava de la zona nord. Els milers de persones han coupat completament la calçada central i s’han situat al voltant de l’entrada del centre comercial de El Corte Inglés que estava obert i protegit per una dotació dels Mossos d’Esquadra que en cap moment han hagut d’intervenir. El clima festiu ha presidit en tot moment la marxa que ha seguit fins a la plaça de Sant Roc passant per l’avinguda Onze de

Publicitat

Setembre i la Via Massagué on s’ha acabat als volts de les tres de la tarda.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top