Publicitat
Ciutat

Manifestació per reclamar pensions dignes

Seguint la crida que s’ha fet a moltes ciutats del país, unes dues mil persones s’han concentrat aquest vespre a la plaça de Sant Roc per reclamar pensions dignes al govern del Partit Popular. Els concentrats critiquen que només tinguin una pujada del 0,25 per cent en la seva pensió mentre que la previsió d’increment del cost de la vida és molt superior, la qual cosa el que provoca és una important pèrdua del poder adquisitiu.  Els concentrats han escoltat la lectura d’un manifest a la plaça i tot seguint un grup molt nombrós ha sortit en manifestació fins a la Tesoreria de la Seguretat Social al carrer de la República per tornar de nou fins a la plaça de Sant Roc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top