Publicitat
Arxiu

Borja Burgos: “Necessitem el suport de l’afició per sumar els 3 punts”

  • Aquest dissabte el C.E Escola Pia rep la visita del líder, el CCR Castelldefels.
  • El conjunt sabadellenc és a 4 punts d’entrar a les places que donen accés a la Copa del Rei quan queden 5 jornades per disputar-se.

Partit molt important el que jugaran aquest dissabte (18.00 hores) l’equip de Borja Burgos davant el líder de la categoria, el CCR Castelldefels. El conjunt sabadellenc, que a l’anada va empatar 1 a 1, es troba a 4 punts del seu objectiu marcat a principi de temporada: classificar-se per la pròxima edició de la Copa Del Rei de Futbol Sala quan resten 5 jornades per disputar-se.

“Haurem de fer un joc alegre”

L’equip, que no podrà comptar per lesió amb Aleix Navarro -lesió de llarga durada-, Àlex Germán i Marc Pagès, afrontarà el partit amb l’obligació de sumar els 3 punts si vol seguir optant a ser equip de Copa Del Rei la pròxima temporada. Segons Borja Burgos, “estem davant d’un dels millors equips de la categoria tal com ho demostra el seu lloc a la classificació”. El conjunt del Baix Llobregat és l’equip menys golejat i compta amb grans jugadors com: Andresito, Assis i Marc Màrmol, entre d’altres. Precisament d’Andresito ha volgut comentar que “és un jugador molt determinant, molt desequilibrant en l’1×1 i amb un molt bon xut exterior”.

Tanmateix, el tècnic de Castellar del Vallès, afirma que “caldrà fer un joc molt alegre i que els nostres jugadors amb més talent, trobin situacions per marcar la diferència. Sobre els perills del CCR, avisa que “és un equip molt sòlid amb les idees molt clares, amb un bloc de 6-7 jugadors de molt talent que ens exigirà molta concentració durant els 40 minuts si volem sumar els 3 punts davant la nostra afició”, sentencia Burgos.

“Aquest dissabte, anirem amb el CNS”

El conjunt nedador, que juga a les 20.30 a Cal Balsach, contra el Pallejà FS, podria ajudar a l’equip de Borja Burgos. Tot i tractar-se del rival de la ciutat, l’entrenador escolapi  ha afirmat que “necessitem que el CNS ens ajudi aquest dissabte, ja que el Pallejà és un dels rivals per la lluita per entrar a la Copa del Rei”, ha sentenciat.

Publicitat
To Top