Publicitat
Arxiu

Un DesTapa’t més selectiu que mai

El DesTapa’t 2018 és una de les edicions amb menys establiments participants. Aquest any, que va del 12 al 22 d’abril, només hi participen 21 bars i restaurantes després que en l’edició anterior ho fessin fins a 34. El canvi de dates ha influït, però el primer motiu, segons els organitzadors, és que han estat més selectius i exigents en l’elecció de les tapes i també perquè volien evitar alguns problemes d’aglomeracions i de llargues esperes que s’havien notat en les últimes edicions.

Durant dos caps de setmana, doncs, es podrà gaudir de la ruta gastronòmica de Sabadell en 21 locals de la ciutat amb una tapa acompanyada d’un quinto per només 2,5 euros. Un cop acabat el período es repartiran premis a la millor tapa per votació popular i també repetirá el premi pel millor maridatge que en aquest cas atorga Estrella Damm.

Publicitat
To Top