Ciutat

Vint joves migrants participen al programa d’acollida

La segona edició del programa “Ei jove, Sabadell t’acull” que ofereix una acollida especialitzada als joves que arriben a Sabadell per mitjà del reagrupament familiar ha acollit 20 nois i noies d’entre 12 i 19 anys. Els joves precedien de diferents països: Bolívia, El Salvador, Kènia, Mali, Marroc, Romania i Xina.

Els nois i noies reben classes de català, a més de fer activitats lúdiques, culturals i de coneixement de l’entorn. També s’organitzen sortides a diverses zones de la ciutat per reforçar la cohesió de grup mitjançant l’oci.

Més endavant es retrobaran per fer seguiment del que fan i les necessitats que tenen. A més es treballarà la cohesió de grup amb tallers, tutories grupals i individuals, reforç d’hàbits i sortides de caire lúdic o de coneixement de l’entorn, com ara visites als espais joves dels seus respectius barris.

“Ei jove, Sabadell t’acull” va nèixer l’any passat amb l’objectiu d’oferir una acollida especialitzada als joves que arriben a la ciutat per mitjà del reagrupament familiar. Aquest col·lectiu respon de diverses maneres a la separació i al retrobament dels seus familiars.

Comentaris
To Top