Ciutat

Els veïns afectats d’Arraona-Merinals protesten davant d’Habitatge

Els veïns afectats s’han manifestat aquest migdia davant Habitatge

Els veïns afectats s’han manifestat aquest migdia davant Habitatge / J.M.

Els veïns de l’associació d’afectats dels blocs d’Arraona-Merinals s’han manifestat aquest migdia davant les portes de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya a Barcelona. El grup, de més de 50 persones, reclamava una reunió amb el conseller de Territori, Damià Calvet, i els alts càrrecs d’Habitatge després que fa unes setmanes s’anul·lés una reunió prevista per avui mateix, i que l’anul·lació es fes sense preveure una nova data.

Els veïns, que han arribat a les 12 del migdia, han llegit un manifest on explicaven la seva situació i la dels seus blocs de pisos, que agrupen fins a 150 families. Pocs minuts després de les protestes, tres representants de l’associació, acompanyats del regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, d’Esquerra Republicana, i Ramon Vidal, regidor de Salut, de Podem, s’han reunit amb el director d’atenció ciutadana de l’Agència de l’Habitatge, Xavier Roig. En la reunió, que ha durat pràcticament una hora, els veïns han exposat el seu cas, i han acordat amb Roig que traslladaria la seva disconformitat amb la situació i la voluntat de trobar-hi una solució a través del diàleg.

A l’acabar la reunió, a través d’una instància, els veïns han sol·licitat que es faci un informe neutre que determini la situació real dels pisos, una reunió amb Habitatge i que es pugui trobar una solució per garantir la seguretat dels veïns. En la reunió, Roig, s’ha mostrat dialogant i amb la intenció de trobar una solució, tal com han assegurat els veïns.

Finalment, tot i que estava previst que els més de 50 manifestants es desplacessin al Parlament per reunir-se amb alguns representants polítics de Sabadell, finalment la visita s’ha anul·lat, ja que la reunió amb Habitatge s’ha allargat més de l’esperat.

Comentaris
To Top