Ciutat

Els residus tenen un preu: quant costa la taxa al Vallès?

La nova taxa de residus a Sabadell ha aixecat polseguera. Suposa una pujada del tribut per alguns ciutadans mentre que d'altres en surten beneficiats. En tot cas, el canvi ha suposat una davallada en el pagament en més de la meitat dels sabadellencs (56%).

Publicitat

Una bona manera de veure en quin punt es troba Sabadell és fent una comparació entre el que paga una família d'unes condicions idèntics en els diferents municipis vallesans. Ho fem prenent un estudi del Consell Comarcal, en què s'analitzaven les diferències a partir dels estàndards d'una família mitjana: dos fills, 16.990 euros de renda i 32.785 euros de cadastre.

Al Diari de Sabadell d'aquest dimarts Guille Altarriba explica totes les claus sobre la nova taxa de residus: com es pot estalviar diners en el pagament, quin és el nou criteri per establir-ne el cost, entre d'altres motius.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top