Publicitat
Ciutat

Arriba la subvenció de l'Esplai Baldufa després d'aconseguir els diners mitjançant mecenatge

Casals de l'esplai Baldufa, amb els nens i nenes jugant amb els monitors

El Casal d'Esplai La Baldufa, ha rebut finalment la subvenció que esperava de l'Ajuntament de Sabadell. De moment han ingressat al compte de l'entitat 55.200 euros, el que representa el 80% del total. La resta, el 20% es pagarà després de la justificació. El retard, de gairebé 3 mesos en el pagament de la subvenció, va provocar que l'entitat no pogués fer front als casals i colònies d'estiu, ni a les nòmines dels treballadors, per la qual cosa va iniciar una campanya de micromecenatge .

L'entitat sabadellenca va aconseguir en pocs diesel 73% dels fons que demanaven, uns 17.000 euros. Dotze persones i una entitat van col·laborar en aquesta campanya, que ara ha quedat sense efectivitat un cop cobrada la subvenció. En el seu moment l'ajuntament ja havia advertit que aquestes subvencions patien un retard.

Publicitat

L'Esplai Baldufa, havia demanat aquesta quantitat per cobrir els avançaments, les nòmines dels monitors però sobretot i de forma més immediata els 4.000 euros que necessitava per cobrir els campaments d'estiu. La campanya es va fer en concepte de préstec i el van dirigir a familiars, amics i també altres esplais amb qui mantenen bones relacions. En poc menys de 24 hores d'iniciar la campanya ja havien recollit més de 2.500 euros.

La subvenció és el resultat de ser un dels guanyadors del procés participatiu Construint ciutat 2018 amb el projecte Lleure artístic per a tothom, que té com a objectiu la transformació i cohesió del barri a través de l'oferta pública i la formació artística. Aquesta entitat treballa des de fa més de 20 anys al barri i cada any organitza colònies i casals d'estiu per a nens i nenes de famílies amb pocs recursos i perill d'exclusió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top