Ciutat

El Govern admet que no existeix cap Pla d’Oci

El regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament, Lluís Perarnau, ha assegurat a Ràdio Sabadell que no exiteix cap Pla d’Usos d’Oci

El regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament, Lluís Perarnau, ha assegurat a Ràdio Sabadell que no exiteix cap Pla d’Usos d’Oci. La resposta de l’equip de govern arriba després del tancament el passat dissabte del local Paladium i de la queixa dels Empresaris de la Zona Hermètica per la gestió de l’Ajuntament de la zona de festa del barri de Gràcia.

El regidor ha admès que “no hi ha aquest Pla d’Usos d’Oci, és evident, anem amb retard“. A més, davant les crítiques per part dels empresaris, que asseguren que “l’Ajuntament ha demostrat no tenir paraula ja que no han complert l’acord al que es va arribar en el ple munipal del 26 de maig de 2016″ el regidor admet la mala gestió. L’acord, presentat per Ciutadans es comprometia a mantenir obert els locals fins a acabar el Pla d’Usos d’Oci. ” Si se senten enganyats en aquest sentit sí, el que s’ha de fer és assumir el compromís de posar-nos les piles amb tirar endavant això [pla d’Oci]” ha assegurat el regidor a Ràdio Sabadell.

Tot i això, l’ajuntament es defensa assegurant que el Pla d’Usos de Gràcia venia del mandat socialista, i es defensen que no té cap sentit fer un pla especific per districtes sense tenir una visió general.

Comentaris
To Top