Publicitat
Ciutat

Els pirates envaeixen el llac del Parc de Catalunya en el vídeo del Correbars

Ja podem veure el vídeo del correbars de Festa Major d'aquest any

La Festa Major està a tocar, i algunes activitats ja comencen a engegar motors. És el cas del Correbars que ho ha fet en format vídeo. Un any més, els seus organitzadors, els Destil·lats per la Festa, han fet un vídeo dedicat a la temàtica que envoltarà el Correbars d'aquest any: els pirates.

El vídeo està gravat al llac del Parc Catalunya, on els pirates arriben per buscar els millors bars de la ciutat en una gran festa que es farà el dissabte 8 de setembre. El Correbars començarà a les 7 de la tarda al Casal Can Capablanca i farà un recorregut per la ciutat amb música i festa per arribar finalment a les barrakes, a l'Eix Macià.

Publicitat

El Correbars és una de les activitats que es fan durant la Festa Major. Unes activitats que pots consultar aquí.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top