ESPORTS

El Sabadell vol començar bé davant el Peralada

El Sabadell rep al Peralada en l’inici de la lliga

Els arlequinats volen repetir aquesta escena davant la seva afició/Ll.Franco

Ara sí, ja va en serio. S’han acabat les proves i aquest diumenge (19h) torna la lliga. El Sabadell rep al Peralada-Girona B amb l’objectiu d’oblidar la dinàmica d’empats que va marcar la temporada anterior i posicionar-se entre els candidats a lluitar per l’anhelat playoff. Arrencar amb bon peu davant la afició serà, doncs, serà el primer gran repte per Toni Seligrat i els seus homes.

No hi va haver cap sorpresa a la llista de convocats. El tècnic valencià va citar a tots els disponibles, inclosos els joves Pol Ballesteros, Cobo, David Acedo i Castanyer. En total 17 homes. També ha entrat el basc Josu Ozkoidi, recuperat dels problemes que ha patit durant la pretemporada. Les baixes més sensibles són a l’atac: Arturo i Edgar Hernández hauran de veure el partit des de tribuna per sancions que arrosseguen de la temporada anterior. Ambdós van veure la cinquena groga en l’última jornada. Això propicia l’únic dubte en l’onze arlequinat, però tot apunta que Néstor Querol farà de fals ‘9’ amb Felipe Sanchón i Gato d’acompanyants.

El Peralada arriba amb la baixa del golejador Joel Arimany, que va decidir tornar al seu club, el Màlaga. El tècnic Narcís Pèlach, però, podrà comptar amb dos peces importants com el central Erik Montes i el davanter Soni que no ha estat convocat per Eusebio Sacristán pel primer equip del Girona contra el R. Madrid. Sí que ho ha estat el sud-coreà Paik. En les seves files també cal destacar l’exarlequinat Mario Rodríguez.

El partit serà dirigit pel colegiat valencià (d’Alzira) Francisco Fernández Vidal, que compleix la seva vuitena temporada a Segona B amb 33 anys. En la 16/17 va dirigir dos cops al Sabadell: triomf davant el Prat (3-1) a la Creu Alta i empat a Palma contra el filial del Mallorca (0-0).

La jornada

Valencia M.-Ebro; Castelló-At. Balears; Ejea-Conquense; Olot-Cornellà; At. Llevant-Teruel; Badalona-Espanyol B; Sabadell-Peralada; Alcoià-Barcelona B; Lleida Esp.-Vila-real B; Hèrcules-Ontinyent.

Comentaris
To Top