Publicitat
Diners

CaixaBank es traslladarà als baixos de l’Euterpe

Treballs intensos a la Rambla. Un grup de treballadors carreguen una biga a la nova oficina de CaixaBank a l’edifici Rambla One / LLUÍS FRANCO

L’oficina principal de CaixaBank a Sabadell, que està situada a la plaça del Doctor Robert, 4-5, es traslladarà a un dels locals comercials de l’edifici Rambla One, segons ha pogut saber D.S. El canvi de seu de la sucursal bancària, que estava previst inicialment per al setembre, s’ha endarrerit i es preveu ara que almenys fins al novembre no s’acabaran les obres. Fonts de CaixaBank han confirmat el trasllat de l’oficina principal de Sabadell, però encara no confirmen que la nova ubicació seran els baixos de l’antic cinema Euterpe.

Durant les últimes setmanes desenes d’operaris estan treballant de forma intensa en aquest local comercial, que compta amb dues plantes. Uns cartrons a l’ampli aparador amaguen els treballs a l’interior. Ahir, en una de les entrades ja s’hi podien veure els forats on s’instal·laran tres caixers automàtics. A la segona planta està previst que s’ubiquin diferents despatxos, com el de la directora de l’oficina. També hi haurà un ascensor. La planta del soterrani, a la qual es podrà accedir amb l’ascensor o a través d’unes escales encara està més endarrerida. En aquesta planta hi haurà les taules d’atenció als clients i més despatxos.

En línia amb el pla d’expansió de CaixaBank, segons fonts properes a l’entitat bancària, l’oficina central de Rambla One també serà model Store. En aquest tipus de seu s’acompanya el client en l’ús dels caixers d’última generació situats a l’oficina i rep la be vinguda a l’entrada de l’oficina per un empleat que els guia. També s’eliminen les barreres físiques. De fet, seria la segona oficina Store de CaixaBank a Sabadell. La primera es va inaugurar a mitjans de novembre de l’any passat al número 184 de la Rambla, a tocar de la Gran Via.

D’aquesta manera, l’entitat presidida per Isidre Fainé disposarà de 25 oficines a la ciutat. La intenció de Caixabank és mantenir la seu de la plaça del Doctor Robert, que és propietat de l’entitat, per mantenir-hi el Centre d’Empreses Sabadell Centre, un servei d’atenció als empresaris que ja ocupa la primera planta d’aquest edifici històric.

Primer local comercial

La promotora Corp va començar a construir Rambla One sobre les runes de l’antic cinema Euterpe, enderrocat l’any 2006, el juny de 2016. Les obres van acabar aquest any. El projecte incorpora 22 habitatges, 40 aparcaments (cotxes i motos), tres locals comercials i 25 trasters. Malgrat que gairebé tots els habitatges ja estan venuts, encara no s’havia informat del destí dels tres locals comercials fins ara.

Publicitat
Comentaris
To Top