Ciutat

Els més grans ensenyen als més petits els jocs tradicionals

Dos joves i una avia, juguen al 4 en ratlla / X.O

En temps de Playstation, Telèfons intel·ligents i tauletes, els jocs tradicionals han passat a un segon plà. Les places plenes de nens jugant a la xarranca queden lluny, però aquest matí, al racó del Campanar, els més grans de la ciutat i els més petits han pogut gaudir de molts dels jocs tradicionals d'abans.

Entre les activitats hi havia clàssics com el quatre en ratlla, les bitlles catalanes o la xarranca. Avis i nens han estat jugant al llarg del matí conjuntament, i interactuant entre ells. Alguns pares destacaven que aquest tipus de jocs eren "millors", que les hores que molts nens passen davant les pantalles.

Publicitat

Aquesta activitat ha estat organitzada per algunes de les residències de la ciutat com Allegra, Mutuam a la Creueta, Residència Ciutat de Sabadell, Santa Rita i Sarquavitae. "Aquesta és una proposta per obrir les residències a la ciutat", deia Dolors Creuer de Mutuam, i afegia que era una oportunitat perquè "la ciutat ens vegi, i que els residents [de les residències] visquin la festa i interactuïn".

El regidor d'Acció Social, Gabriel Fernàndez, ha estat present a l'activitat. Creu que és una activitat molt interessant, perquè permet "compartir amb els més grans la festa", i ha afegit que, "retrobar-se amb aquest tipus d'activitats al segle XXI és molt especial".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top