Oci i cultura

Manu Guix, Halldor Mar o Núria Feliu, alguns dels noms d’aquesta tardor a la CavaUrpí

La temporada de la CavaUrpí començarà el proper 19 d’octubre

/ACN

La CavaUrpí iniciarà a partir del mes que ve una nova temporada i ho farà amb força. A partir del mes d’octubre hi passaran noms com el de la cantant Núria Feliu, el músic Manu Guix o el guitarrista islandès Halldor Mar, conegut pel seu programa de TV3 ‘Katalonski’.

En les últimes temporades, la CavaUrpí s’ha convertit en un punt de referència per a la música en viu de la ciutat amb apostes potents i consolidades, però també amb altres més emergents però de qualitat.

Octubre

L’obertura de la temporada, el 19 d’octubre anirà a càrrec del grup musical Los Duendes, uns habituals que no serà la primera vegada que trepitgen la sala de sota l’hotel Urpí. Dos dies després, el 21 d’octubre, serà el torn de la cantant Núria Feliu que oferirà un espectacle de poemes i cançons tradicionals catalanes. I abans que s’acabi l’octubre serà el torn de l’Alberikus Blues Band, que portaran el seu ritme de rock, soul, funk i blues.

Novembre

El mes de novembre l’obrirà el divendres 9 el guitarrista Halldor Mar, que s’ha donat a conèixer gràcies al programa de TV3 ‘Katalonski’ i que presentarà el seu nou àlbum, ‘Records’.

El diumenge 11 actuarà el grup Les Mademoicelli, format per quatre violoncel·listes catalanes. I la programació clàssica continuarà el diumenge 18 amb la Schubert Camerata. I el divendres 23 de novembre arribarà un dels plats forts: Manu Guix. El director i músic barceloní oferirà un concert en versió acústica a la cava.

I per acabar el novembre, el divendres 30 es farà una gala d’homenatge al periodista sabadellenc Pere Massagué, creador i director del programa ‘Xocolata Express’ de Ràdio Sabadell, que ha estat més de 40 anys en antena.

Blues i humor per tancar

La primera meitat de la programació acabarà amb dues grans propostes. Per una banda, Lluís Coloma & A Contra Blues, que actuaran el divendres 14 de desembre.

I el 4 de gener serà el torn de l’humorista i actor Pep Plaza amb l’espectacle ‘I ara què més?’. Un inici per tenir en compte.

Comentaris
To Top