Publicitat
ESPORTS

L’Escola Pia buscarà la primera victòria

Pep Font no podrà jugar per sanció / CEDIDA

Aquest dissabte els representants sabadellencs de la Segona Divisió B de futbol sala afronten la segona jornada de la competició domèstica.

Els de Can Colapi reben al carrer Garcilaso (18 hores) La Unió Santa Coloma, un conjunt que la temporada passsada ja va ser capaç de guanyar a terres sabadellenques. Aquest duel adquireix importància després de la derrota contra tot pronòstic a la primera jornada davant el Cavauto (7-2). De cara al compromís d’aquest dissabte, els escolapis no podran comptar amb Jordi Torras ni Pep Font, dues baixes sensibles en l’atac sabadellenc. Tanmateix el tècnic, Borja Burgos, tampoc podrà assentar-se a la banqueta, ja que encara està complint una sanció de la temporada passada.

Per altra banda el Club Natació Sabadell visita el filial d’Industrias Santa Coloma (18 hores) amb la intenció de continuar la línia mostrada la setmana passada on va golejar a l’Isur de Terrassa (10-0). El rival d’aquesta tarda serà una prova de foc per als homes de Diego Blanco tenint en compte que sempre és un equip de la part alta de la classificació tot i la contundent derrota davant el Manresa (7-1).

Publicitat
Comentaris
To Top