Publicitat
ESPORTS

Javier Barranco supera ronda en l’Open BBVA del C.T. Sabadell

Javier Barranco va haver de remuntar davant Carlos López/CTS (cedida)

L’Open BBVA Internacional ‘Ciutat de Sabadell’ ja es viu amb intensitat en les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell. Disputats tots els partits de la primera ronda del quadre final, cal destacar la treballada victòria del jugador del C.T. Sabadell, Javier Barranco, cap de sèrie número 5 del torneig, davant Carlos López Montagud. No ho ha tingut gens fàcil perquè ha hagut de remuntar un primer set (2-6) per imposar-se després amb comoditat (6-2, 6-1).

La principal sorpresa de la jornada va ser l’eliminació del cap de sèrie número 1 del torneig, Oriol Roca, qui es va veure obligat a retirar-se del seu partit per uns problemes físics. En canvi, el cap de sèrie número 2, l’alemany Peter Heller segueix tot i patir contra l’espanyol Alex Martínez (6-3, 4-6 i 6-2). Altres classificats per la segona ronda han estat Marcos Giraldi, Miguel Semmler, Sergio Martos, Quirsels Sorni, Antonio López San Martín, Pol Toledo i Eduard López entre els representants espanyols. En el torneig es poden veure representants de més de 20 nacionalitats. Continuen el xilè Gonzalo Lama, els francesos Hugo Gaston i Rayane Roumane, l’italià Raul Brancaccio, l’estatunidenc Ulises Bkabcu i l’argentí Emanuel Egea.

Aquest dimecres tornarà l’activitat a partir de les 11 del matí amb la segona ronda. Cal recordar que l’entrada al recinte és gratuïta. El torneig culminarà dissabte amb les semifinals individuals i diumenge amb la gran final a les 11.30 hores.

Publicitat
Comentaris
To Top