Ciutat

Conducció temeraria i amb alcohol

Un dels molts controls que fa la Policia Municipal

Un conductor ha sobrepassat, aquesta passada nit, dues vegades la taxa d’alcoholèmia permesa a més de no respectar el semàfor en fase vermella. Els fets han ocorregut a l’avinguda Francesc Macià amb plaça Catalunya a les 23 hores quan un turisme s’ha passat el semàfor i ha estat detingut per la Policia Municipal.

El conductor, de 34 anys, ha donat positiu en el control d’alcoholèmia donant un resultat positiu de 0.54mg/l, quan la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25mg/l. Finalment la policia ha fet una denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol no permesa i també per no respectar el semàfor en fase vermella. Com és habitual en aquests casos, s’hi ha mobilitzat el vehicle.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top