Publicitat
Arxiu

Els actes d’homenatge de l’1-O a Sabadell

El 30 de setembre, una jornada plena d’actes d’homenatge

Imatge de la gravació de la intervenció de la Policia Nacional a l'escola Nostra Llar / CEDIDA

Sabadell celebrarà aquest diumenge un acte per recordar l’1-O. La iniciativa, impulsada per la Plataforma 1 d’octubre, compta amb diversos actes que s’han organitzat per tot el territori, i que a la capital vallesana es posarà el focus en l’escola Nostra Llar.

Els actes tindran lloc en els centres de votació de l’1-O. A l’escola Miquel Martí i Pol i el Joanot Alisanda, s’hi col·locaran plaques commemoratives, en una marxa que arribarà a les 15 hores a l’Escola Industrial. Allà s’hi farà un dinar popular i un taller de pancartes.

L’Escola Nostra Llar obrirà portes de 16 a 18 hores per acollir un acte amb el lema Reobrim l’escola. Allà s’hi farà un recital de contes per a adults amb l’escriptor David Vila i Ros i la música de Maria Rovira, un conta-contes amb Rosa Fité i un recital del flautista Joan Codina. Després, a les 18 hores, la centralitat de l’homenatge tornarà a l’escola Nostra Llar, on s’hi farà un acte sota el lema No van passar.

Finalment, començarà una marxa que arribarà a la plaça Marcet i que es convertirà en una manifestació que arribarà a les 20 hores fins l’Ajuntament.

Publicitat
Comentaris
To Top