Ciutat

Un motorista, en estat greu després de ser atropellat per un conductor begut

Dos agents de la Policia Municipal / LLUÍS FRANCO

Des de divendres a les 6h fins aquest dilluns a la mateixa hora, la Policia Municipal ha registrat onze alcoholèmies positives als carrers de Sabadell. En una d’elles, el conductor d’un ciclomotor ha resultat ferit greu en xocar amb un turisme aquesta passada nit.

L’accident s’ha produit aquesta nit de diumenge a dilluns, a les 21:22h a la cruïlla de la plaça de Catalunya amb el carrer de Prat de la Riba. Un turisme i un ciclomotor han xocat, i el conductor del ciclomotor, un home de 17 anys, ha hagut de ser traslladat en estat greu al Taulí. Al conductor del turisme, un home de 20 anys, se li han obert diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, va donar 0,65 mg/l, i se li va immobilitzar el vehicle. Dues ambulàncies del SEM i tres unitats de la Policia Municipal van socórrer l’accident.

D’altra banda, aquesta matinada s’han registrat tres positius més. Dos homes de 23 anys i un de 21, tots tres denunciats administrativament per superar la taxa d’alcoholèmia permesa. Per últim, diumenge al matí es van detectar dues alcoholèmies més. El primer control positiu – i el més greu en aquest sentit- es va registrar diumenge a les sis de la matinada; un home de 43 anys va donar 1,13 mg/l quan el límit permès és de 0,25 mg/l. El van exampar al carrer d’Alfons Sala, 43, on se li van obrir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial, conduir sota la influència de begudes alcohòliques i se li va immobilitzar el vehicle.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top