Publicitat
Ciutat

El Torrent dels Colobrers ja és obert

Una parella passeja els gossos al Torrent dels Colobrers / Óscar Espinosa

Tot i que el temps no ha acompanyat, algunes persones s’han atrevit a passejar aquest dissabte pel Torrent dels Colobrers. El passat 17 d’agost, el pas es va haver de tancar degut a les destrosses que va ocasionar una forta tempesta. Les feines de recuperació van acabar aquesta setmana i avui ja s’hi podia tornar a passejar.

Les obres han retornat l’espai al seu estat. Tots els ponts han estat canviats i el camí s’ha netejat. L’Ares havia vingut tres vegades abans que el tanquessin i avui ha aprofitat per ensenyar-li la ruta a l’Oriol. Tots dos coincidien en què la reobertura i la rehabilitació de l’espai era una bona notícia per la “protecció d’espais verds” com aquest.

L’Albert i la Rocio també han aprofitat la reobertura per passejar amb els seus dos gossos. “És un espai molt fresc i on s’està molt tranquil”, explicava l’Albert, que freqüenta l’espai a l’estiu i mínim una vegada al mes. “És un lloc idíl·lic per passejar amb els gossos, perquè és un espai tancat i no passen les bicicletes”, assegurava.

Obres de rehabilitació

 La tempesta del 17 d’agost va esborrar tots els ponts que hi havien al Torrent, i les tempestes posteriors no van facilitar els treballs de rehabilitació. La impossibilitat d’accedir-hi amb maquinària tampoc va col·laborar amb la tasca. Durant una setmana, 4 grups van estar treballant en la col·locació dels ponts, la resta de treballs es va realitzar amb un o dos equips. El cost total ha estat de 30.455 euros, entre les feines i el material.

Publicitat
Comentaris
To Top