Publicitat
Ciutat

La PAHC reclama ampliar el parc d'habitatge d'emergència social

A l'esquerra, la portaveu de la PAHC de Sabadell, Rosa Pahissa, i a la dreta, Helen / A.P.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) reclama a l'Ajuntament un pla de xoc per fer front als problemes d'accés a l'habitatge i que s'ampliï el parc d'habitatge d'emergència social. La portaveu de la Plataforma Rosa Pahisa ha denunciat que "la situació d'emergència residencial a la ciutat no ha disminuït, al contrari".

Des de la PAHC han exposat la situació amb el testimoni de la Helen, una dona que té tres fills i està allotjada en un hostal que li paga Serveis Socials perquè va perdre casa seva i "allà saben de sobres els pocs recursos de què disposa". El cas és "paradigmàtic", segons la portaveu de la PAHC de Sabadell, de la situació que viu la ciutat.

Publicitat

El problema, segons la Plataforma, rau en què l'accés a l'habitatge "no s'ha resolt en els últims anys; de fet per a moltes persones la situació no ha deixat d'empitjorar". Els membres de la PAHC es van reunir ahir amb l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, la regidora d'Habitatge, Glòria Rubio i el regidor d'Acció Social, Gabriel Fernàndez, per reclamar-los "assumir" que "no s'està donant una alternativa viable a l'emergència social que viu la ciutat". Així, des de la Plataforma van instar el govern a fer els protocols corresponents perquè la inestabilitat i la inseguretat en aquests casos siguin mínims.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top