Publicitat
Diners

Cau un 5,8% l’atur a l’octubre, el millor de la dècada

L’octubre ha acabat amb 12.692 persones aturades a Sabadell, similar al 2008

El millor octubre de la dècada. L’atur va caure el setembre a Sabadell: a les llistes de desocupació hi figuraven 12.692 persones aturades persones a final del mes, el que representa la millor dada des de l’any 2008 (12.626 desocupats). La desocupació, però, ha pujat mínimament respecte el mes anterior en 142 persones, contribuint així a la caiguda interanual gairebé idèntica que s’ha produït a Catalunya (-5,8%).

A l’octubre hi havia 779 persones menys a les llistes de l’atur respecte el mateix mes de l’any passat. En la comparativa mensual, el nombre d’aturats s’incrementa un 1,1%. De fet, aquesta tendència a l’alça és habitual a l’octubre respecte el setembre. Només als anys 2016 i el 2010 es va trencar aquest increment, amb baixades mínimes de l’atur.

Si més no, aquest increment del nombre d’aturats respecte el setembre s’explica per l’activitat temporal del mercat laboral i l’increment a la finalització dels contractes de treball de la temporada d’estiu.

Publicitat
Comentaris
To Top