Publicitat
Diners

Fluidra preveu assolir una facturació de 1.700 milions el 2022

El president executiu de Fluidra, Eloi Planas / ACN

Fluidra preveu assolir els 1.700 milions d’euros en facturació en quatre anys. Després de la fusió amb la nord-americana Zodiac, el grup sabadellenc, que es dedica al desenvolupament de serveis i productes innovadors en el mercat de la piscina residencial i comercial, pretén aconseguir aquestes xifres gràcies al seu Pla Estratègic 2022, que ha presentat avui.

La companyia planeja un creixement anual de les vendes d’entre el 5% i el 8%.  “Les oportunitats en aquesta indústria són immenses”, ha assenyalat avui el president executiu de Fluidra, Eloi Planas, que ha afegit que “els mercats de piscina i wellness venen mostrant una dinàmica positiva que ens fan ser molt optimistes”. La combinació Fluidra-Zodiac aporta la plataforma reforçada, assegura l’empresa, que permetrà, gràcies a una posició de caixa positiva i fins i tot capacitat per recuperar el pagament de dividends no més enllà del 2020 (‘pay-out’ del 50%).

L’objectiu del pla és arribar a un EBITDA superior als 350 milions d’euros i enfortir la seva posició de lideratge en un sector que mou 7.100 milions d’euros al món.  Això suposa un increment del 76%, ja que es va tancar el 2017 amb 199 milions d’euros. A més, la companyia invertirà cada any el 3% de la seva xifra de vendes, entre 35 i 40 milions d’euros.

Després de la fusió amb Zodiac, el mercat nord-americà -de 3.500 milions d’euros- s’ha convertit en un objectiu estratègic per Fluidra. Si més no, vol accelerar el seu creixement amb una taxa anual mitjana del 7% fins al 2022. Segons el director executiu de Fluidra, Bruce Brooks, “la innovació tindrà un rol important en el nou pla estratègic de la companyia”. En aquest sentit, Brooks va afegir que hi ha més de 100 nous productes en cartera i més de 1.000 patents, que són “conseqüència del nostre important programa d’i+D”.

Als mercats emergents situats a l’Àfrica, Àsia, i Sud-amèrica, Fluidra treballar per incrementar la seva quota de mercat amb un objectiu de creixement de les vendes del 8%.

Publicitat
Comentaris
To Top