Ciutat

Així viurem el Nadal a Sabadell

Totes les activitats per viure les festes d’hivern a la ciutat

Torna el Nadal a Sabadell amb un calendari ple d’activitats. Des de l’encesa de llums fins l’arribada dels Ses Majestats els Reis d’Orient, la ciutat es prepara per unes setmanes de festa amb actes de tot tipus.

Encesa de les llums

Les llums de Nadal s’encendran enguany el divendres 23 de novembre en un acte central a la plaça del Mercat. Serà a partir de les 19 hores quan els eixos comercials s’il·luminaran. Posteriorment s’encendran altres elements nadalencs, com els arbres als barris, els següents dies: l’arbre de Poblenou i el tió de Merinals (30 de novembre a les 11 i 17 hores). El 5 de desembre a les 17 hores s’encendrà l’arbre a Can Rull amb xocolatada. L’arbre del barri de Campoamor ho farà el dia 11 de desembre, a partir de les 17:30 hores. El 13, es farà el mateix a Torre-romeu, a la plaça de Cristóbal Ramos (18:30 hores). L’arbre del Parc del Nord i Gràcia haurà d’esperar als 14 de desembre a les 17 hores.

Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia també arrencarà a la plaça del Doctor Robert. En aquest cas, el divendres 30 de novembre i hi serà durant tres setmanes, fins el 23 de desembre. L’horari serà el següent: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

Nit de Compres

Comerç Centre organitzarà l’1 de desembre una nova edició de la Nit de Compres: la Festa del Comerç. que durarà tota la tarda fins ben entrada la nit, a les 23 hores.

Pont de la Puríssima amb food trucks

De nou a la plaça del Doctor Robert, com l’any passat, tornen les food trucks. Així mateix, el 8 de desembre hi haurà una nova edició del mercat de segona mà Flea Market, al Passeig de la plaça Major.

Pessebre, Fira d’Artesans i Pastorets

El pessebre de Sabadell haurà d’esperar al dia 15, i es podrà veure a la Casa Duran. El mateix dia, arrenca la Fira d’Artesans. Posteriorment, el dia 16 de desembre comencen les actuacions dels pastorets (17:30 hores, Teatre Sant Vicenç i 18 hores, Joventut de la Faràndula)

L’Ambaixador s’instal·la el Campament Reial als Jardinets de l’Espai Cultura

El dia de Sant Esteve arriba a Sabadell l’Ambaixador Reial, que s’instal·larà als Jardinets de l’Espai Cultura. La seva estada s’allargarà fins el 4 de gener. A la Creu de Barberà es rebrà el Pare Noel, els dies 21, 22 i 23 de desembre a la plaça de la Creu de Barberà.

Cavalcada dels Reis d’Orient

La cavalcada arriba el 5 de gener, com és habitual. Sortirà des de la Creu de Barberà en direcció al nord de la ciutat. A partir de les 20 hores, en sortirà una altra des del Poblenou. Per qui vulgui participar en fer carrosses reials, podrà fer-ho els dies 3 i 4 de gener a Fira Sabadell.

Comentaris
To Top