Publicitat
Ciutat

Ferida lleu la conductora d’una motocicleta en xocar contra un turisme

La cruïlla on es va produir l'accident / Google Maps

Ahir a la tarda, una dona de 30 anys va resultar ferida lleu en xocar amb la seva motocicleta contra un turisme. La Policia Municipal va rebre l’avís a les 18:37h, per una col·lisió a la cruïlla del carrer de l’Argentina amb el del Brasil.

La dona va ser traslladada al Taulí amb pronòstic lleu i en les tasques de socórs hi van participar una ambulància del SEM i una unitat de la Policia Municipal.

Dos accidents més aquest cap de setmana

Dissabte al vespre, cap a les 22h, un jove de 22 anys també va ser traslladat al Taulí amb ferides lleus després de xocar amb la seva motocicleta contra un vehicle al carrer de Balaguer. I divendres al migdia un altre jove, en aquest cas de 19 anys, també conduïa una motocicleta i va xocar contra un turisme a l’alçada del carrer de Brutau i la carretera de Barcelona. En aquest cas el van traslladar al CUAP de Sant Fèlix.

Publicitat
Comentaris
To Top