Publicitat
Esports

El Sabadell vol trencar el mur de l'Hèrcules per tornar a guanyar

Els arlequinats volen tornar a repetir aquesta escena a la Creu Alta/Ll. Franco

Duel amb sabor històric a la Creu Alta. Sabadell i Hèrcules han viscut temps millors, però aquest diumenge (17 hores) es tornen a trobar a Segona B amb tres punts molt importants en joc. El conjunt alacantí per consolidar-se en el lideratge compartit amb el Lleida Esportiu i els arlequinats per no despenjar-se de la zona de privilegi després de tres jornades sense conèixer la victòria (dos empats i una derrota).

El conjunt de Toni Seligrat va veure trencada la seva ratxa (7 jornades sense perdre) al Camp d'Esports lleidatà. "Jo sempre sóc positiu i veig el got mig ple", va assegurar el tècnic arlequinat, confiat en la bona resposta dels seus homes. "L'equip em convida a l'optimisme i sortirà al camp amb el desig de competir al màxim nivell i guanyar". És conscient, però, que davant tindran "el millor equip de la categoria després d'algun filial, però nosaltres també ho som", afegeix Seligrat.

Publicitat

Sobre la gespa es trobaran l'equip que més gols encaixa (Sabadell) i el que menys (Hèrcules). El conjunt alacantí ho bassa tot en la seva impressionant solidesa: ha rebut 7 gols en 14 jornades, només 2 com a visitant. Un d'ells va significar la seva única derrota a domicili en el derbi contra l'Alcoià a El Collao (1-0). Això li permet rendibilitzar al màxim els 13 gols marcats fins ara. Homes experimentats com el porter Falcón, Samuel, Emaná o Carlos Rodríguez són claus, però també cal tenir en compte l'exarlequinat Pol Roigé que tornarà a trepitjar la Creu Alta. Encara és propietat del Mallorca -el va comprar al Sabadell per uns 150 mil euros- i juga cedit en el club del Rico Pérez. Encara no ha fet cap gol aquesta temporada.

En l'onze arlequinat s'esperen canvis. Un dels més significatius podria ser la ubicació de Nico Delmonte com a pivot defensiu, la seva posició natural, mentre Josu tornaria al lateral esquerre. També Arturo té moltes possibilitats de ser titular després de no jugar cap minut a Lleida. En la convocatòria de 19 homes no han entrat Wiliams i un David Acedo que reforçarà el filial. El partit serà dirigit pel col·legiat navarrès Julio Fermin Leo Ollo.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top