Ciutat

Un còmic satíric per Nadal: ens ha nascut un votant indecís!

I si els nostres polítics fossin pastorets? Ho responem en un còmic!

Una de les vinyetes del còmic / D.S.

Nadal és temps d’alegria, i una bona riallada no fa mal a ningú. Per això, en la nostra edició en paper del dilluns 25 us vam oferir una mirada distinta a la política municipal: i si els nostres representants públics fossin pastorets? I si un àngel se’ls apareguès dient-los que ha nascut un votant indecís? Què li portaria cada un d’ells?

Les respostes a aquestes preguntes agafen cos en un còmic pensat des de la nostra redacció i dibuixat pel Guillermo Altarriba. Tots els grups municipals ja estan pensant en clau electoral, així que ens ho agafem amb humor. Bon Nadal a tots!

(Si no el vau poder llegir en l’edició impresa, aquí us el deixem sencer, gaudiu-lo!)

*Els polítics i personatges, per ordre d’aparició:

(Pag. 1 – Vinyeta 2, d’esquerra a dreta) – Marisol Martínez (Guanyem Sabadell), Juli Fernàndez (ERC), Maties Serracant (Crida per Sabadell), Esteban Gesa (PP), Adrián Hernández (Cs), Marta Farrés (PSC), Lourdes Ciuró (Junts per Sabadell)

(Pag. 1 – Vinyeta 3) – Joan Berlanga (Unitat pel Canvi)

(Pag. 1 – Vinyeta 5) – D’esquena, Joan Oliver (Pere Quart)

(Pag. 1 – Vinyeta 7) – A l’esquena de Farrés, Manuel Bustos (ex alcalde de Sabadell, PSC)

(Pag. 2 – Vinyeta 3) – A l’esquerra, Marta Morell (Podem Sabadell)

(Pag. 2 – Vinyeta 7) – Les sil·luetes pertanyen a Quim Torra (Junts per Catalunya), Pedro Sánchez (PSOE) i Pablo Casado (PP)

Comentaris
To Top