Ciutat

S’incendia un antic vapor abandonat de Sabadell i col·lapsen vint metres quadrats de superfície

Un moment de l'incendi / Alex Ortíz (CEDIDA)

La nit de Nadal els Bombers de la Generalitat de Catalunya van haver d’intervenir per un incendi declarat en un antic vapor abandonat, al riu Ripoll. segons la Policia Municipal el foc es va originar en la brossa que hi havia abandonada.

Es tracta d’una nau abandonada d’uns 70 metres quadrats d’estructura, vint dels quals van col·lapsar. Cap a les set de la tarda del mateix dia 24 el foc va quedar controlat. No es van produir ferits ni va ser necessari un desallotjament preventiu.

En l’extinció de l’incendi hi van participar una unitat de la policia local i sis dotacions del cos de bombers en rebre l’avís, a prop de les sis de la tarda, que van haver d’actuar des de l’exterior de l’edifici, ja que no hi havia garanties de seguretat en el seu interior.

Comentaris
To Top