Ciutat

Tancat l’accés a dues passarel·les del Ripoll per seguretat

Aquest matí la Policia Municipal de Sabadell ha tancat l’accés a dues passarel·les que travessen el Riu Ripoll per motius de seguretat. Es tracta de les passarel·les del carrer Riu Ripoll amb Molí Tres Creus i la del carrer Fàbrica dels Nois Buxó. Segons explica la policia s’hauria detectat la possibilitat de que les passarel·les patissin deficiències, i per tant, no se’n pot garantir la seguretat.

Ara s’haurà d’esperar a que acabin els estudis per determinar l’estat dels passos, tot i que encara es desconeix quan es tardarà. De moment, l’accés està tallat i s’indica la prohibició del pas a tots els vianants.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top