Ciutat

Un home de 70 anys, detingut per cremar contenidors i traficar amb drogues

L’home, de 70 anys, se’l va detenir també per la possessió de diferents substàncies tòxiques destinades al tràfic de drogues

UN CONTENIDOR BLAU ES CREMA A UN CARRER DE SABADELL / CEDIDA

Un home de 70 anys està detingut com el presumpte autor de la crema intencionada de tres contenidors al carrer Buenos Aires. L’incendi, ocasionat dissabte a primera hora de la tarda, va provocar una crema total d’un contenidor de paper i parcialment un de plàstic i un de material orgànic.

Una persona va testimoniar l’incendi intencionat i va alertar a les autoritats policials, que van identificar el suposat autor de la crema i se’l va detenir per un presumte delicte de danys intencionats i un delicte contra la salut pública per possessió de diferents substàncies tòxiques destinades al tràfic de drogues.

Dos contenidors més

Durant el cap de setmana es va produir la crema de dos contenidors més. Dissabte a la nit, al carrer de Varsòvia, un contenidor de reciclatge de paper va cremar en la seva totalitat i va afectar parcialment a un turisme estacionat a prop. Diumenge al migdia, al carrer Nord, es va produir un nou incendi que va cremar parcialment un altre contenidor.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top