ESPORTS

Veronica Zaragoza i Pakito Pérez es coronen a la Llanera Trail

Prop de 600 corredors s’han enfrontat avui a la quarta edició de la Llanera Trail, amb una dificultat: la pluja com a companya. Aquesta competició de muntanya ha constat de dues modalitats, la marató amb 43 quilòmetres i 1450 metres de desnivell positiu, i la mitja marató de 21 quilòmetres i 500 metres de desnivell. Els guanyadors d’enguany han sigut Pakito Pérez i Veronica Zaragoza.

 En el cas de Pérez, també va quedar en primera posició de la categoria sènior de l’any passat, i Veronica Zaragoza suma 4 títols seguits amb la primera posició d’enguany. La segona posició de la categoria ha sigut per Carlos Merlos i Cristina Morcillo, i la tercera posició ha estat per Juanjo Pinilla i Eva Hom.

 La competició ha començat a la plaça del Doctor Robert a les 9.00 h i ha acabat al mateix punt a dos quarts de tres. Els corredors han passat per Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat, des d’on han pujat al Puig de la Creu (686 metres).

 Enguany, la iniciativa solidària serà pel Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, una iniciativa que té el suport del BBVA. Tothom ha pogut fer una aportació a les guardioles solidaries, i l’equip del BBVA ha aportat 1€ per cada corredor.

Comentaris
To Top